Skoči na vsebino

Slika

PRIMERNOST VSEBIN

pravila vsebine

  • Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
V tej temi ni odgovorov

#1
Nemetodunum

Nemetodunum

    Inventar

  • Administratorji
  • IzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljeno
  • 1 235 Sporočil:

PRAVILA PORTALA IN FORUMA BDSM SLOVENIJE

 

PRIMERNOST VSEBIN

 

 

 

1. ZAUPNE/OSEBNE INFORMACIJE

 

Članom foruma ni dovoljeno objavljanje zaupnih in drugih informacij, ki bi lahko posegale na področje zasebnosti ali osebnih pravic drugih članov. To vključuje med drugim osebna imena, telefonske številke, e-mail in poštne naslove, kot tudi druge osebne podatke.

 

Ravno tako se zasebna sporočila in e-maili, poslani znotraj foruma, smatrajo za zasebne in jih ni dovoljeno javno objaviti brez izrecenga dovoljenja vseh udeleženih v pogovoru. Z objavo vsebin član zagotavlja, da ima avtorske pravice za to vsebino ali je pridobil dovoljenje avtorja vsebine ali je vsebina v javni domeni.

 

 

2. NASILNA ALI ŽALJIVA ZASEBNA SPOROČILA

 

Če na forumu prejmete zasebno sporočilo, ki se vam zdi neprimerno ali žaljivo, ga prijavite administratorjem. Pošiljatelja lahko tudi blokirate, da vam ne more več pošiljati zasebnih sporočil.

Ekipa foruma bo zadevo preverila in po presoji sprejela ustrezne ukrepe.

 

 

3. OBREKOVANJE

 

Člane prosimo, da se zavedajo, da lahko objave na forumu ali v zasebnih sporočilih štejejo kot obrekovanje, če je njihov namen uničevanje ugleda posameznika.

 

 

4. OGLAŠEVANJE

 

4. 1. Poslovno oglaševanje

 

Forum BDSM Slovenija trenutno ne nudi možnosti poslovnega oglaševanja. V kolikor se bo to spremenilo, bodo uporabniki o pravilih poslovnega oglaševanja obveščeni.

 

4.2. Osebno oglaševanje:

 

Kot oglaševanje se smatrajo objave, kateri glavni namen je iskanje ali nudenje partnerstva, uslug ali storitev, kot tudi nakup in prodaja artiklov. Odločitve o tem, katere objave so oglaševanje, so v domeni ekipe foruma.

 

Osebno oglaševanje je dovoljeno zgolj na za to določenem forumu Mali oglasi, znotraj ustreznih podforumov, drugod le izjemoma in z izrecno predhodno odobritvijo UO / vodstva foruma.

 

Kadar člani objavijo oglas ali objavo, izven foruma Mali oglasi, ga ekipa foruma moderira, umakne ali prestavi po lastni presoji, člana pa o tem obvesti preko zasebnega sporočila.

 

 

5. NEŽELENA SPOROČILA (SPAM, IRCANJE)

 

Neželena sporočila se pojavljajo v veliko različnih oblikah. Za naše namene definiramo neželena sporočila kot vsako objavo, ki forumu ne doprinese kvalitete; to vključuje zgolj smeškote, objave brez smisla (repa in glave), kratke eno ali nekajbesedne odgovore, in tudi velike količine objav, ki se ne skladajo s temo.

 

 

6. DVOJNO OBJAVLJANJE

 

6.1. Prispevkov

 

Članom ni dovoljeno objaviti iste vsebine v dveh različnih delih foruma. Prosimo, izberite najbolj relevanten del foruma ali temo za objavo vašega sporočila in le-tega objavite samo tam.

 

6.2. Tem

 

Objavljanje istih tem ali tem z istim namenom v več kot enem forumu se smatra za neželena sporočila in ni dovoljeno. V izogib smetenja forumov prosimo izberite forum, ki se vam zdi najbolj primeren, v primeru neustrezne izbire bo ekipa foruma po lastni presoji prestavila temo na utrezni del foruma.

 

 

7. NERELEVANTNE/NESMISELNE OBJAVE

 

Objava zgolj smeškov ali nerelevantnih komentarjev zgolj z namenom, povečati število svojih prispevkov, ni zaželena ne s strani ekipe foruma ne s strani ostalih članov.

 

Ob prvih primerih takega vedenja člana bo sledilo opozorilo moderatorja. Nadaljnji primeri lahko privedejo do potrebe po predhodni odobritivi vsake objave člana s strani moderatorja.

 

 

8. NEPRIMERNO OPOZARJANJE NA TEMO (BUMPING)

 

Neprimerno opozarjanje na temo je takrat, ko nekdo v temi, kjer ni dobil želenih odgovorov, objavi vsebinsko prazen ali neustrezen prispevek z namenom, ljudi opozoriti na temo.

 

Dovoljena je ena objava za obuditev teme (bump).

 

 

9. VSEBINSKO S TEMO NEPOVEZANE OBJAVE (OFF TOPIC)

 

Vse objave v temi bi morale imeti neko povezavo s tematiko teme. Zavedamo se in spoštujemo to, da imajo teme svoj naravni tok diskusije, ki lahko temo premakne v kakšno drugo smer, hkrati pa je še vedno povezana z osnovno tematiko.

 

Iz spoštovanja do drugih članov prosimo člane, da v teme ne objavljajo zelo tematsko drugačnih sporočil. Sporočila, ki so zaradi svojega izrazitega tematskega izstopanja moteča za tok diskusije, bodo umaknjena ali prestavljena po presoji moderatorja.

 

 

10. VSEBINSKO S FORUMOM NEPOVEZANE TEME

 

Kadar je tema vsebinsko malo ali povsem nepovezana s forumom, jo bodo moderatorji po lastni presoji poskušal umestiti v primerni del foruma ali jo bodo izbrisali.

 

 

 

Vaš

UO Portala in Foruma BDSM Slovenije


"Kaj imajo skupnega Swinging Priest, Crazy Larry, Soft shoulder, Baker's dozen, Hell in a Handbasket?" (Jager, 2016)


Also tagged with one or more of these keywords: pravila, vsebine

0 uporabnikov pregleduje to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov