Skoči na vsebino

Slika

VČLANITEV IN VEDENJE

pravila članstvo vedenje

  • Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
V tej temi ni odgovorov

#1
Nemetodunum

Nemetodunum

    Inventar

  • Administratorji
  • IzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljenoIzpostavljeno
  • 1 235 Sporočil:

PRAVILA PORTALA IN FORUMA BDSM SLOVENIJE

 

VČLANITEV IN VEDENJE

 
 
1. VARNOST TER DOBRO POČUTJE
 
Najpomembnejša je vaša varnost, zato prosimo, da v kolikor menite, da je vaša osebna varnost ogrožena s strani koga od članov, to takoj sporočite administratorjem ali moderatorjem.
 
Hkrati želimo, da bi se na forumu vsi člani in članice počutili dobro, kar pomeni, da tudi ni zaželjeno nadlegovanje, vzpodbujanje prepira, itn. Naprošamo vas, da kršitve pravil prijavite vodstvu foruma in da ne poskušate posredovati sami.
 
Sledeča pravila se nanašajo na vsebino objav, naslove tem, sitiranje objav, uporabniška imena in zasebna sporočila.
 
 
2. PRIJAVA NA STRANI BDSM SLOVENIJA

 

Obveščamo vas, da registracija oz. prijava z večimi uporabniškimi imeni NI dovoljena. Vsak uporabnik / član ima lahko samo eno uporabniško ime. Kršiteljem bomo onemogočili dostop do foruma.
 
Nasilna ali žaljiva uporabniška imena
 
Uporabniška imena, ki so žaljiva ali napadalna do drugih članov, niso dovoljena. V kolikor na poziv ekipe foruma član svojega žaljivega ali nasilnega uporabniškega imena ne bi spremenil, mu grozi zamrznitev ali izbris profila.

 

 

3. VEDENJE
 
3.1. Izzivanje prepirov in povzročanje slabe volje (trolling)
 
Trolling pomeni eno ali serijo objav člana z namenom sprožiti prepir ali slabo voljo ali objavo, ki je žaljiva za ostale člane (vključno z ekipo foruma). Vsebina takšnih neprimernih objav je lahko:

  • Osebni napad na druge člane foruma,
  • očitno nesmiselno nasprotovanje splošno znanemu
  • namerno žaljenje članov foruma ali njihovih prispevkov
  • namerno neupoštevanje odločitev moderatorjev glede lastnih ali objav drugih članov foruma in namerno povzročanje težav.

Takšne objave in odgovori nanje spodkopavajo prijazno atmosfero foruma in ne bodo tolerirane. Ekipa foruma si pridržuje pravico, da brez opozorila izbriše (umakne) vsebino, ki jo oceni kot žaljivo. Odločitve o tem, katere objave so žaljive, so v domeni ekipe foruma.
 
Član bo o izbrisu takšnih sporočil obveščen javno ali zasebno, hkrati pa bo dobil opozorilo. Člani, ki vztrajno objavljajo takšna sporočila tvegajo, da bo njihove objave vsakič moral potrditi moderator ali da bo njihov profil začasno zamrznjen ali trajno izbrisan.
 
 
3.2.  Rasizem, seksizem, diskriminacija na podlagi starosti in verska netoleranca
 
Forum BDSM Slovenija je dostopen vsem uporabnikom nad 18 let in združuje ljudi različnih starosti, narodnosti in ozadij. Netolerantnost do vere, kulture, IQ-ja, spola, fizičnih lastnosti in starosti je nesprejemljiva. Prekršitev tega pravila v prvi objavi nove teme bo povzročila izbris celotne teme, oziroma takojšen izbris objave in ob prvi kršitvi takojšnjo zamrznitev profila, ob ponovitvi pa takojšenj izbris profila.
 
Člane foruma prosimo, da so vljudni in potrpežljivi do tistih, ki jim slovenščina ni materni jezik in se morda zato nekoliko slabše ali bolj nerodno izražajo.
 
 
 
3.3. Razpihovanje (Flaming)
 
Razpihovalne objave so objave, ki so pretirano nasilne, napadalne, grozilne ali po naravi agresivne. Takšne objave so nesprejemljive in bodo brez opozorila odstranjene.
 
Medtem ko je debata in diskusija zaželena, ne dopuščamo nevljudnosti, žaljivih objav, osebnih napadov, povzročanja težav in načrtnega netenja prepirov, jeze ali slabe volje.
 
Pridržujemo si pravico, da brez opozorila odstranimo ali moderiramo vsako objavo, katere ton je žaljiv, grozilen, usmerjen v povzročanje težav, provokanten ali kako drugače agresiven, in vsakega člana, katerega neprimerno vedenje se ponavlja.
 
 
 
 
Vaš
UO Portala in Foruma BDSM Slovenije


"Kaj imajo skupnega Swinging Priest, Crazy Larry, Soft shoulder, Baker's dozen, Hell in a Handbasket?" (Jager, 2016)


Also tagged with one or more of these keywords: pravila, članstvo, vedenje

0 uporabnikov pregleduje to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov