Skoči na vsebino

Slika

Hipnoza


  • Zaklenjena tema Tema je zaklenjena
V tej temi ni odgovorov

#1
Adultbaby

Adultbaby

    Novinec

  • Člani Foruma
  • IzpostavljenoIzpostavljeno
  • 24 Sporočil:
  • Spol:Moški
  • Lokacija:Obala
  • Usmeritev:sub, fetišist
Ce ste gledali filem Old boy.
Z hipnozo se da doseci razlicne ucinke.

Hipnoza je naravno stanje Vaše zavesti, ki je idealno za vse Vaše spremembe. V tem stanju se Vaš zavestni um umakne, tako, da omogoča direktno komunikacijo z Vašo podzavestjo. V tem stanju ste Vi popolnoma zavestni vsega, kar se dogaja okoli Vas in z Vami. Slišite, razumete, zapomnite si vse, kar Vam je rečeno. Ravno zato imate možnost, da prekinete to stanje kadarkoli Vi sami to želite. Vaše telo in Vaš um sta tako zelo sproščena do nivoja, katerega je z zavestnim naporom nemogoče doseči. Hipnoze ni, če ni Vašega sodelovanja. Hipnoza je torej popolnoma naravno stanje, ki ga mi vsi koristimo vsakodnevno, samo, da se ga ponavadi ne zavedamo. Hipnoza je stanje popolnega zavedanja. Tako preprosta, učinkovita in naravna. Prilagojena Vašim potrebam. V kombinaciji z različnimi tehnikami in pristopi ( PEAT, DP-4, hipnokineziologija...), ki dopolnjujejo celostni pristop in dajejo v praksi odlične rezultate je postala hipnoza in hipnoterapija še učinkovitejše orodje, ki nam pomaga doseči ravnovesje in harmonijo na učinkovit, naraven in varen način.

Navedem primer adult Baby

Razvil ga je eden od vodilnih strokovnjakov Amerike potrdi hypnotherapists, da bi vzbudilo izjemno zadovoljstvo, za tiste mlade po srcu.

Ti posnetki povzročijo nekaj resnično izjemen in razburljiv obcutek,ki se vam zgodi. Boste zaprili oči in se prepustili v fantastični hipnotičen trans. Ko boste naslednjič odpli oči BOSTE otrok svojih sanj.

Lahko prilagodite proces, da zmanjšaste starost po vaši izbiri, da se boste počutili kot deklica ali fantka, da se boste sesati palec, da boste resnično jokali solze.

Efekti
1.“bedwetting” to “always wet and messy”.
2.“I will cry” to “I will be shy”.


vec na

http://www.hipnoterapija.net/

Sporočilo je uredil Adultbaby: 13 december 2011 - 21:03

0 uporabnikov pregleduje to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov