Skoči na vsebino

Citat dneva

»manj predalčkanja in več akcije, pa se bo sčasoma že vse izkristaliziralo. koji k**** je pomembno, v katero škatlo te damo , važno je, da uživaš«


Doloroso

Smeh ni greh

1. Kaj pomeni kratica BDSM in kaj vam BDSM pomeni osebno?

Bondage, domination, sado, mazo? Neki takega ...

Drugače pa formalizacijo nečesa, kar to v resnici ne potrebuje. Za nekatere obeta izviren seks košček masla na konici prsta, drugi potrebujejo celo orodjarno.


(in potem se sprašujete, zakaj potrebujemo Vratarja in tri vprašanja...)

Prihajajoči dogodki

Dodaj nov dogodek

Za lepši dan 

Zadnje objave na naših blogih

Statistika

Aktivnih uporabnikov v zadnjih 15 minutah: 3
1 član, 1 gost,
1 anonimni uporabnik
Kalbi
Prikaži po:
Zadnjih klikih ali Imenih članov
Naši člani so naredili 40.114 objav.
Imamo 944 registriranih članov.
Najnovejši/a član/ica je Beardo.
Največ prijavljenih članov naenkrat je bilo 17 dne 12. 02. 2016.

Zadnje objave na forumih

Najnovejši statusi

Poglej vse objavljene posodobitve statusov

Čivkanje

Dobrodošli na BDSM forumu

Spoštovani obiskovalci!
 
Znašli ste se na straneh Portala BDSM Slovenija, kjer se združujemo in povezujemo tisti, ki nas druži BD (Bondage in Disciplina), DS (Dominanca in Submisivnost) in/ali SM (Sado- in Mazohizem).
 
Forum je namenjen izmenjavi informacij, mnenj, izkušenj, materialov ( ... ) na temo BDSM-ja, katerega glavno načelo je »varno, razumno in sporazumno«.
 
Če vas tematika zanima, ste prišli na pravo mesto!
Tu boste našli izčrpne informacije za začetnike, splošne pogovore o BDSM-ju, debate o zelo specifičnih fetiših in zanimanjih, nasvete in navodila za uporabo in/ali izdelavo raznoraznih pripomočkov, bloge naših članov in še in še. 
Za tiste bolj umetniško usmerjene občasno organiziramo natečaje različnih vsebin (od literarnih do fotografskih itd.), v okviru foruma (ter izven) pa se redno prirejajo BDSM delavnice in dogodki.
 
Varnost, diskretnost ter verodostojnost forumske skupnosti so nam zelo pomembni. Da se izognemo smetenju in firbcem ter se prepričamo, da pridejo na forum zgolj tisti, ki jih BDSM resnično zanima, od novih članov pričakujemo kratko predstavitev na podlagi naslednjih treh vprašanj:
 
1. Kaj pomeni kratica BDSM in kaj vam BDSM pomeni  osebno?
2. Kje se najdete v njem?
3. Razlogi, zaradi katerih želite vstopiti na forum?
 
Ko od vas prejmemo smiselne odgovore na zgornja vprašanja, vam članstvo potrdimo in lahko dostopate do vseh člankov, se udeležujete diskusij in chat-a, z redno aktivnostjo na forumu pa pridobite dostop do dodatnih vsebin (zasebna sporočila, blog, zgodbice itd.).
 
 
Pridružite se nam, ne grizemo, razen seveda - kot se radi pošalimo - če si tega želite!  ;)
 
Upravni odbor Portala BDSM Slovenija
 

Zgodbe

Objavil: Admin @ 4 feb 2011 v forumu Obvestila za nove člane
Vse nove člane naprošamo, da v primeru, če želijo dostopat do zgodbic in tega še do sedaj niso, prosim javite na zasebno sporočilo ali e-pošto informacije@bdsm-slovenija.com da vam uredimo dostop.

Lp,
Administrator
Odgovori / komentarji: 0 :: poglej komentarje »»

Za nove člane - omejitve na forumu

Objavil: Admin @ 30 jul 2009 v forumu Obvestila za nove člane

Pozdravljeni.

Dejstva:
- Na forumu je 535 članov z manj kot 5 prispevkov, od tega jih je 433 tukaj že več kot 3 mesece (prijave pred 1.5.2009).
- Na forumu je 276 članov brez prispevka, od tega jih je 198 tukaj že več kot 3 mesece (prijave pred 1.5.2009).
- Forum je žal točno to - forum. Ne galerija, ne stripi, ... Namen foruma je komunikacija, ostale stvari so "bonus" oziroma "poživilo".


Moderatorji in administratorji smo se trudili vzpodbudit razprave, vendar žal ni uspelo niti z nagradami - odziv je bil nižji, kot pričakovano. Zaradi ideje samega foruma, t.j. imeti prostor, kjer se bodo brez strahu pred obsodbami drugih in tudi pred radovedneži lahko ljudje v miru pogovarjali, uvajamo novost, in sicer:

Vsi NOVI ČLANI ne morejo PREGLEDOVATI PROFILOV ostalih članov ali DOSTOPATI DO BLOGOV in lahko napišejo DO 3 ZASEBNA SPOROČILA DNEVNO, dokler ne napišejo VSAJ 5 PRISPEVKOV kjerkoli na forumu (razen v peskovniku in predstavitvah članov).

 

Kot prispevek se smatra tekst (post), se pravi nekaj napisanega na forumu in ne slike, zgodbe ali filmi. Pri izpolnitvi pogoja vas sistem avtomatsko prestavi v skupino AKTIVNI člani, kjer imate dostop do omenjenih delov foruma (zasebna sproročila, profili članov).

 

Prav tako pa 5 prispevkov v enem letu ne pomeni aktivnega člana, zato bo hkrati izvajan tudi pregled aktivnosti. Člane bomo prosili, naj v obdobju 3. MESECEV napišejo vsaj 3 PRISPEVKE, drugače jih bo sistem ponovno uvrstil med nove člane.

 

Sistem uvrščanja NE VELJA za skupino ZNANI ČLANI, saj so le-ti svojo "resnost" oziroma pripravljenost do sodelovanja pokazali s tem, da so se udeležili dogodkov kluba.


Upamo, da bomo s tem tistim, ki želijo sodelovati na forumu, omogočili boljše in bolj svobodno okolje.

Lp,
UO Foruma


p.s. Standardna omejitev dostopa do "pogovora v živo" (chat) z 1 prispevkom trenutno ostaja nespremenjena.

Odgovori / komentarji: 1 :: poglej komentarje »»

Forum in portal BDSM kluba Slovenije

Objavil: Jager @ 10 maj 2007 v forumu Obvestila za nove člane

A new era has begun!


Tako. Pa se je začelo. Skoraj. Po nekajmesečnem trudu in vlaganju sredstev ter časa se projekt približuje koncu. Celotna zadeva sedaj izgleda približno tako, kot je bila zastavljena. Vsebina se že počasi polni. Vse kar manjka še - so prevodi, prevod vsega kar je angleškega v slovenščino. Ampak tudi to bo kmalu uresničeno.

Tako je sedaj našim članom na voljo nov portal in nov forum. Z več možnostimi, več svobode in obenem več nadzora. Kaj vam nudimo?
Poglejmo:

- forum z različnimi temami
- portal z svežimi in pomembnimi informacijami
- koledar z opomnikom, kjer bodo zabeleženi pomembni dogodki in kamor lahko tudi sami dodajate
- odličen iskalnik po vsebini, da lažje najdete informacije
- možnost pogorova v živo z prisotnimi člani preko chat programa
- galerije z zanimivimi slikami na temo BDSM, kjer lahko tudi sami sodelujete ter ustvarjate lastne galerije (privatne ali javne)
- blogi - vsak član si lahko odpre svoj blog s poljubno tematiko. Pišete lahko o vremenu, svojem počutju ali pa seansah, ki ste jih izvajali
- datoteke - takšne ali drugačne, pa naj bodo to razne pogodbe, krajši filmčki ali pa stripi na BDSM tematiko
- zgodbe - ta popestritev še tako deževnega večera, tudi unikatne zgodbe naših članov so med njimi
in ne pozabimo - sorodne duše, prijatelji, znanci in tujci, ki razmišljajo podobno kot mi, nas razumejo, svetujejo ali modrujejo - saj smo nenazadnje klub, ki raziskuje alternativne veje spolnosti in o katerih se ne morete ravno pogovoriti z svojimi starši ali starejšo sestro (vsaj večina ne ;) )

Omenjen je bil nadzor ... ne se ustrašiti - na forumu lahko razpravljate o čemerkoli želite. Pa četudi je to le monotono obupavanje nad svojim partnerjem. V primerni temi lahko govorite o oblaku v obliki penisa, ki ste ga videli leteti mimo svojega okna, če vam tako zapaše. Zakaj pa ne?
Vendar! Razni izpadi in žalitve, pa naj bodo samo grobo nestrinjanje z napisanim ali pa celo rasistični ter verski izpadi NE BODO TOLERIRANI! Tu smo zato, ker nas družijo podobni interesi, ne zato, ker mislite, da ste boljši od ostalih.
Seveda ste vabljeni, da podate svoje mnenje in nestrinjanje z napisanim, vendar napišite to v normalnem tonu in brez žaljivk. Nismo vsi enaki, a časi poniževanj so že mimo. V primernem forumu lahko tudi napišete svoje mnenje o določeni osebi, svoje nestrinjanje, svoje ... karkoli ... a spet - napišite to na normalen način. Moderatorji bodo skrbeli, da bodo žalitve izbrisane, vi pa opozorjeni.
Ravno tako ne bomo dopustili smetenja objav. Če se vaš odgovor ne tiče prvotne objave, napišite to v svoji temi. Če je čisto mimo, uporabite peskovnik. Igrajte se, ni problema. Ne bomo pa dopustili, da bi po treh objavah tema pogovora zašla v čisto druge vode in se začelo obkladanje z neprimerno vsebino med dvema članoma.

Tako. Mislim, da to, kar sem napisal zgoraj, ni pretiravanje. Želimo vendar imeti prostor pod soncem, kjer bomo dobili željene informacije, poklepetali ter se družili. Ter seveda zaslužili kakšno nagrado s sodelovanjem na klubskih natečajih, kajne? ;)

Toliko za enkrat, vabim vas k sodelovanju, k pisanju, k dodajanju vsebin. Skupaj lahko ustvarimo veliko. Skupaj se imamo lahko zelo lepo.
Hvala vsem, ki so že bili pridni in začeli pisati. Ne bodite samo opazovalec in firbec. Sodelujte!

In seveda, ne pozabite :: Safe - Sane - Consensual!

Lep dan vam želim še naprej,
Jager
Odgovori / komentarji: 13 :: poglej komentarje »»