Skoči na vsebino

Citat dneva

»odnos kjer se moški in ženska združita v celoto imenovano BDSM je proces zaupanja, iskrenosti, pripadnosti in medsebojnih brezpogojnih dajanj ter prejemanj, v sožitju harmonije in energije....to pa pomeni v ljubezni kakršnakoli že je ter predvsem brez kančka tistega kar ti praviš IZKORIŠČANJE in ZASEBNOST in vrjami vsak par v odnosu BDSM je unikaten vendar vreden vsega«


Gospodar40

Smeh ni greh

1. Kaj pomeni kratica BDSM in kaj vam BDSM pomeni osebno?

Bondage, domination, sado, mazo? Neki takega ...

Drugače pa formalizacijo nečesa, kar to v resnici ne potrebuje. Za nekatere obeta izviren seks košček masla na konici prsta, drugi potrebujejo celo orodjarno.


(in potem se sprašujete, zakaj potrebujemo Vratarja in tri vprašanja...)

Prihajajoči dogodki

Dodaj nov dogodek

Za lepši dan 

Zadnje objave na naših blogih

Najnovejši videi 

Statistika

Aktivnih uporabnikov v zadnjih 15 minutah: 36
4 člani, 32 gostov,
0 anonimnih uporabnikov
m23455432m, Gospodarica, Koprivca, Pokreculja
Prikaži po:
Zadnjih klikih ali Imenih članov
Naši člani so naredili 42.607 objav.
Imamo 2015 registriranih članov.
Najnovejši/a član/ica je Chantelle.
Največ prijavljenih članov naenkrat je bilo 76 dne 08. 05. 2019.

Najnovejši statusi

Poglej vse objavljene posodobitve statusov

Čivkanje 

Dobrodošli na BDSM forumu

Spoštovani obiskovalci!
 
Znašli ste se na straneh Portala BDSM Slovenija, kjer se združujemo in povezujemo tisti, ki nas druži BD (Bondage in Disciplina), DS (Dominanca in Submisivnost) in/ali SM (Sado- in Mazohizem).
 
Forum je namenjen izmenjavi informacij, mnenj, izkušenj, materialov ( ... ) na temo BDSM-ja, katerega glavno načelo je »varno, razumno in sporazumno«.
 
Če vas tematika zanima, ste prišli na pravo mesto!
Tu boste našli izčrpne informacije za začetnike, splošne pogovore o BDSM-ju, debate o zelo specifičnih fetiših in zanimanjih, nasvete in navodila za uporabo in/ali izdelavo raznoraznih pripomočkov, bloge naših članov in še in še. 
Za tiste bolj umetniško usmerjene občasno organiziramo natečaje različnih vsebin (od literarnih do fotografskih itd.), v okviru foruma (ter izven) pa se redno prirejajo BDSM delavnice in dogodki.
 
Varnost, diskretnost ter verodostojnost forumske skupnosti so nam zelo pomembni. Da se izognemo smetenju in firbcem ter se prepričamo, da pridejo na forum zgolj tisti, ki jih BDSM resnično zanima, od novih članov pričakujemo kratko predstavitev na podlagi naslednjih treh vprašanj:
 
1. Kaj pomeni kratica BDSM in kaj vam BDSM pomeni  osebno?
2. Kje se najdete v njem?
3. Razlogi, zaradi katerih želite vstopiti na forum?
 
Ko od vas prejmemo smiselne odgovore na zgornja vprašanja, vam članstvo potrdimo in lahko dostopate do vseh člankov, se udeležujete diskusij in chat-a, z redno aktivnostjo na forumu pa pridobite dostop do dodatnih vsebin (zasebna sporočila, blog, zgodbice itd.).
 
 
Pridružite se nam, ne grizemo, razen seveda - kot se radi pošalimo - če si tega želite!  ;)
 
Upravni odbor Portala BDSM Slovenija